Over Airstop

Een volwaardig en volledig onafhankelijke reisagentschapsketen, erkend door Toerisme Vlaanderen. Dit wil zeggen dat Airstop niet alleen mag bemiddelen tussen jou en de touroperators en luchtvaartmaatschappijen, maar ook zonder beperking reizen mag organiseren.

Onze onafhankelijkheid is zeer belangrijk. In tegenstelling tot bepaalde reisagentschappen zijn wij niet gebonden aan een bepaalde leverancier en kunnen wij ons volledig richten naar de wensen van de klant.

Geschiedenis
Airstop ontstond in 1989 vanuit de filosofie van Taxistop: Als het opvullen van lege autostoelen iedereen ten goede komt en dit een kostenbesparing is voor de reiziger, dan moest dit ook het geval zijn voor de laatste plaatsen op vluchten!  Al snel werd Airstop dé specialist in last minutes en de verkoop van vliegtickets, enkele weken voor vertrek, tegen sterk gereduceerde prijzen. 

Ondertussen is Airstop verder geëvolueerd naar een volledige waaier aan interessante reisformules, steeds vanuit dezelfde filosofie: de beste prijs voor de meest geschikte reis!

 

Airstop
Luchthavenlaan 10
1800 Vilvoorde 

070/233 188  -  experts@airstop.be

Airstop is a brand of Connections-Eurotrain

BTW: BE 0428 666 853