Goedkope vluchten naar Toronto

De naam Toronto betekent in het Iroquois ‘plaats waar bomen in het water staan’. Want water … dat vloeide er in de streek altijd al in overvloed. Toronto grenst aan het Ontariomeer, de Etobicoke Creek en de Rouge River. Ook de Humber River en de Don River stromen door de stad. Het grote aantal rivieren en kreken in Toronto zorgde voor dichtbeboste ravijnen in de nabije omgeving. De ravijnen botsen soms wel met de stedelijke bouwplannen van Toronto: op veel plekken snijdt een ravijn een verkeersader letterlijk in tweeën.

Goedkope vluchten Toronto
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Toronto. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Toronto? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
 
Inspiratie nodig? Toronto bezienswaardigheden
 
Toronto heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen zijn de prachtige Niagara Falls . Aanraders zijn de CN Tower, Toronto Eaton Centre, Royal Ontario Museum, Toronto Islands, Fort York en Ontariomeer. 
 
Naast deze Toronto bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om door het historische Distillery District te wandelen. De gerenoveerde buurt is nu een bonte mix van galerieën, winkels en restaurant die zowel bij locals als toeristen erg in trek zijn.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 16°
Max. 27°
few clouds
Min. 18°
Max. 23°
moderate rain
Min. 14°
Max. 24°
scattered clouds
Min. 11°
Max. 18°
scattered clouds
Min. 12°
Max. 21°
few clouds
Min. 17°
Max. 25°
moderate rain
Min. 20°
Max. 23°
light rain
Min. 15°
Max. 19°
heavy intensity rain
Min. 14°
Max. 18°
light rain
Min. 15°
Max. 21°
moderate rain
Min. 17°
Max. 23°
light rain
Min. 17°
Max. 22°
broken clouds
Min. 15°
Max. 23°
sky is clear
Min. 15°
Max. 23°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.