Goedkope vluchten naar New York

Een Big Apple om in te bijten Een citytrip naar The Big Apple is er één om nooit te vergeten! De woorden groots, indrukwekkend, bruisend en hip schieten te kort om New York – officieel The City of New York – te beschrijven.

Genieten van de zon op je gezicht tijdens een zalig ontspannende wandeling doorheen het prachtig groene central park. Vervolgens naar het het empire state building trekken voor een adembenemend uitzicht over manhatten bij ondergaande zon. Een overheerlijke Sunday brunch en erna genieten van je favoriete broadwayshow. Wie zou dat nu niet willen doen? Via Airstop.be vind je steeds goedkope vliegtickets naar New York. Dromen vervullen moet niet altijd onbetaalbaar zijn!

Goedkope vliegtickets New York

Vluchten naar New York worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in New York. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken!

Inspiratie nodig? New York bezienswaardigheden

The big apple heeft zoveel te bieden dat je al snel zal beseffen dat je deze metropool niet op 3 dagen kan verkennen.

De meest bekendste New York bezienswaardigheden zijn uiteraard het vrijheidsbeeld, het empire state building, central park en het metropolitan museum of art. Dit zijn must-sees maar blijf echter niet enkel bij de klassiekers want er is nog zoveel meer te zien en te doen. Snuif de jazzsfeer op in het autentieke Harlem, of fiets eens over de brug en geniet ten volle in een van de vele restaurants in Williamsburg, Brooklyn.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

moderate rain
Min. 19°
Max. 32°
sky is clear
Min. 20°
Max. 30°
light rain
Min. 23°
Max. 32°
light rain
Min. 19°
Max. 24°
few clouds
Min. 15°
Max. 27°
sky is clear
Min. 19°
Max. 24°
sky is clear
Min. 18°
Max. 26°
moderate rain
Min. 21°
Max. 27°
moderate rain
Min. 18°
Max. 23°
scattered clouds
Min. 16°
Max. 27°
broken clouds
Min. 20°
Max. 27°
light rain
Min. 20°
Max. 26°
heavy intensity rain
Min. 19°
Max. 21°
light rain
Min. 19°
Max. 27°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.