Goedkope vluchten naar Montreal

Montréal is het culturele centrum van Franstalig Canada. Het noemt zichzelf graag het ‘Parijs van Noord-Amerika’. Tegelijk vormt het ook de culturele hoofdstad voor Engelstalig Québec. Er is een levendige popmuziekscène, vooral in het Quartier Latin. Naast een bovengrondse heeft Montréal ook een ondergrondse stad. In dit enorme complex van hallen en tunnels onder het centrum bevinden zich honderden winkels, banken, faculteiten, hotels, restaurants, bioscopen, musea en kantoren.

Er zijn ook zeven metrostations, twee treinstations, een busterminal en een hockey-arena. Elke dag dalen een half miljoen mensen af in de ondergrondse stad. Zo ontwijken ze het verkeer en de strenge winters.
 
Goedkope vliegtickets Canada

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Montreal. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Montreal? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!  

Inspiratie nodig? Montreal bezienswaardigheden

Wat je zeker niet mag missen in Canada is de stad Montreal. Bezienswaardigheden in Montreal zijn de Basilique-Cathédrale Mari-Reine-du-Monde, Hôtel de Ville, Notre Dame, Place des Arts, Mont Royal Park, Place du Canada, Rue Sainte-Cathérine en Musée des Beaux-Arts de Montréal.

Naast bovenstaande Montreal bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om de Montréal Botanical Garden te bezoeken. De 22000 soorten planten en bloemen die je via 30 thematische tuinen ontdekt nemen je mee op een reis rond de wereld.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

moderate rain
Min. 17°
Max. 25°
few clouds
Min. 15°
Max. 26°
moderate rain
Min. 17°
Max. 28°
light rain
Min. 11°
Max. 18°
sky is clear
Min. 10°
Max. 22°
scattered clouds
Min. 13°
Max. 27°
light rain
Min. 18°
Max. 29°
moderate rain
Min. 19°
Max. 27°
moderate rain
Min. 13°
Max. 19°
sky is clear
Min. 12°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 25°
light rain
Min. 14°
Max. 27°
light rain
Min. 16°
Max. 26°
light rain
Min. 17°
Max. 27°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.