Goedkope vluchten naar Milaan

Milaan is de place to be als u van mode en design houdt. Een trui van Dolce & Gabbana of een handtas van Gucci? Dan moet u in de Quadriletero d'Oro zijn. In deze gouden vierkante kilometer, tussen de Via Montenapoleone, de Via della Spiga en de Via Sant'Andrea, vindt u de meest trendy winkelzone van Milaan.

Flitsende wereldstad
 
Milaan is de place to be als u van mode en design houdt. Een trui van Dolce & Gabbana of een handtas van Gucci? Dan moet u in de Quadriletero d'Oro zijn. In deze gouden vierkante kilometer, tussen de Via Montenapoleone, de Via della Spiga en de Via Sant'Andrea, vindt u de meest trendy winkelzone van Milaan. Ook de Galleria Vittorio Emmanuelle mag u niet overslaan. In deze winkelgalerij uit de negentiende eeuw stuit u op prachtige, maar … dure winkels. Het is ook een trefpunt voor de glitterati. Letterlijk vertaald: flanerende Milanezen die willen gezien worden. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

overcast clouds
Min. 21°
Max. 31°
light rain
Min. 20°
Max. 30°
sky is clear
Min. 20°
Max. 31°
light rain
Min. 20°
Max. 31°
light rain
Min. 18°
Max. 30°
light rain
Min. 19°
Max. 30°
moderate rain
Min. 16°
Max. 22°
heavy intensity rain
Min. 14°
Max. 17°
light rain
Min. 12°
Max. 24°
light rain
Min. 16°
Max. 27°
scattered clouds
Min. 18°
Max. 28°
light rain
Min. 19°
Max. 29°
light rain
Min. 20°
Max. 30°
light rain
Min. 20°
Max. 31°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.