Goedkope vluchten naar Marrakech

Onderhandelen over de prijs van exotische waren in drukke soeks? Genieten van de oude berbercultuur die er nog volop aanwezig is? En natuurlijk je vergapen aan het imposante Atlasgebergte. Het sprookjesachtige Marrakech met zijn rijke verleden is een heerlijke plek om te bezoeken.

Goedkope tickets naar Marrakech

Marrakech ligt prachtig aan de voet van het imposante Atlasgebergte en was eeuwenlang een kruispunt van talloze handelswegen tussen Europa, de Arabische wereld en Afrika. In het oude centrum vind je het authentieke Marokkaanse leven gecombineerd met toeristische trekpleisters. De naast elkaar gelegen soeks (markten), het altijd levendige plein Djemaa el Fna—eet er zeker eens de befaamde linzensoep harira—en de achthonderd jaar oude Koutoubia moskee zijn de trekpleisters van de oude stad. Ook de Ben Joessoef madrassa, een befaamde Koranschool, en het El-Badipaleis zijn een bezoek waard. De nieuwere stadsdelen doen Europees aan. Ze zijn breed opgezet en je vindt er de bekende winkelketens en hotels.

Betaalbaar vliegen naar Marrakech?

Marokko wordt steeds populairder als vakantieland. Natuurlijk vliegt Airstop.be er dan naartoe. Via onze site ontdek je de goedkoopste vluchten naar Marrakech. In één oogopslag kan je prijzen en vluchtopties vergelijken. Beslissen is zo doodeenvoudig. Airstop.be biedt de scherpste prijzen aan, geselecteerd uit meer dan vijftig vliegmaatschappijen. Boek snel voor een onvergetelijk verblijf!

Nog onbekend met Marrakech? Dit kun je er allemaal zien.

Marrakech wordt ook wel de rode stad genoemd, naar de kilometerslange rode stadsmuur en de kleur van vele gebouwen. Binnen die muur vind je tal van bezienswaardigheden. De historische binnenstad medina—Arabisch voor stadscentrum—is een wirwar van smalle en drukke straatjes. Gelukkig wijzen de vriendelijke inwoners toeristen graag de weg. Hier ervaar je het authentieke Marokko aan de hand van lokale producten en gebruiken. Bezoek ook de markten met exotische waren en bruisende pleinen. 

Weer

sky is clear
Min. 14°
Max. 30°
sky is clear
Min. 16°
Max. 30°
broken clouds
Min. 17°
Max. 29°
sky is clear
Min. 15°
Max. 32°
sky is clear
Min. 19°
Max. 35°
sky is clear
Min. 21°
Max. 36°
sky is clear
Min. 23°
Max. 37°
sky is clear
Min. 23°
Max. 37°
sky is clear
Min. 22°
Max. 37°
sky is clear
Min. 21°
Max. 35°
sky is clear
Min. 20°
Max. 34°
sky is clear
Min. 21°
Max. 34°
sky is clear
Min. 20°
Max. 34°
sky is clear
Min. 20°
Max. 35°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.