Goedkope vluchten naar Malaga

De grootste stad aan de Costa Del Sol bezorgt u een hartverwarmende vakantie. Want in Malaga schijnt de zon altijd. Dus trekken we met zijn allen naar deze charmante havenstad. De sfeer is er authentiek Spaans, op-en-top Andalusisch ook. Aan toeristische attracties geen gebrek, en aan prima wijn ook niet.

De grootste stad aan de Costa Del Sol bezorgt u een hartverwarmende vakantie. In Malaga schijnt de zon altijd, dus trekken we met zijn allen naar deze charmante havenstad. De sfeer is er authentiek Spaans, op-en-top Andalusisch ook. Aan toeristische attracties geen gebrek, en aan prima wijn ook niet. Dus laat het u smaken, en klink op een heerlijk ontspannen vakantie. Mag het iets uitbundiger? Boek dan uw vakantie in augustus, tijdens de Feria De Málaga. Dan zit u goed voor tien dagen en nachten muziek, stierengevechten, eten en drinken.

Goedkope vluchten naar Malaga

Vluchten naar Malaga worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstopook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Malaga. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Malaga

Malaga is niet enkel zon, zee en strand. Ook voor mensen die van cultuur houden heeft malaga heel wat te bieden. Pablo Picasso was ongetwijfeld de beroemdste inwoner van deze stad. Veel van zijn werken zijn dan ook vandaag nog te bewonderen in zijn oude woonhuis of in het Picasso Museum. Of waarom neem je niet eens de boot naar Tanger, Marokko? Hier kan je de oude stad bekijken, de grote boulevards en de beroemde vuurtoren van Kaap Spartel, het punt waar de Atlantische oceaan en de Middellandse zee samenkomen. Vergeet ook zeker niet te lunchen in een authentiek Marokkaans restaurant.

Tips and tricks voor een goedkoop vliegticket naar Malaga

  • Tijdsverschil: Tussen Malaga en Brussel is er geen tijdsverschil.
  • Beste Reistijd:  Andalusie heeft een Mediterraan klimaat met hete zomers en zachte winters. Daarom is de beste reistijd voor Malaga in het voor -en najaar wanneer het een aangename 15 tot 25 graden is. In de zomer loopt de temperatuur op tot tropische waarden, met in het binnenland temperaturen van 35 graden en meer.
  • Munteenheid: Euro
    In Malaga kan men zéér lekker eten en drinken, en meestal goedkoper als in België. Zeker als men de typische toeristenvallen probeert te vermijden. Geldautomaten zijn er in overvloed en kredietkaarten worden bijna overal aangenomen.
  • Fooi: In Malaga is het niet verplicht om fooi te geven in een restaurant of bar maar je kan wel geheel vrijwillig een fooi achter laten als blijk van waardering.
  • Reisdocumenten: Via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen. Uw Belgische identiteitskaart is voldoende om te reizen of te verblijven binnen de Europese Unie, maar indien u buiten de Europese Unie reist heeft u een paspoort nodig.
  • Gezondheid:  Voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij je aan contact op te nemen met jouw huisarts.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

few clouds
Min. 18°
Max. 28°
sky is clear
Min. 19°
Max. 29°
sky is clear
Min. 19°
Max. 29°
sky is clear
Min. 21°
Max. 28°
sky is clear
Min. 21°
Max. 27°
sky is clear
Min. 21°
Max. 27°
sky is clear
Min. 22°
Max. 28°
sky is clear
Min. 21°
Max. 31°
sky is clear
Min. 23°
Max. 34°
sky is clear
Min. 24°
Max. 31°
sky is clear
Min. 21°
Max. 28°
sky is clear
Min. 22°
Max. 33°
scattered clouds
Min. 21°
Max. 31°
sky is clear
Min. 22°
Max. 27°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.