Goedkope vluchten naar Los Angeles

Los Angeles? Dat is eerst en vooral Hollywood. Op elke hoek van de straat maakt u kans om een bekende filmster tegen het mooie lijf te lopen. De stad is letterlijk en figuurlijk het decor van vele films en televisieseries. In Melrose kijkt u uw ogen uit aan de rijke villa’s van onze filmhelden. In Korea Town waant u zich in Azië, en in Beverly Hills lijkt u zelf in een soap mee te spelen. Kortom, Los Angeles is zien én gezien worden. In de stad, of op één van de populaire stranden: Santa Monica, Malibu, Venice en Huntington Beach.

Goedkope vliegtickets Los Angeles
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Los Angeles. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Los Angeles? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
 

Inspiratie nodig? Los Angeles bezienswaardigheden

Los Angeles heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is het Getty Center. Oliemagnaat Paul Getty wou zijn privée kunstcollectie tentoonstellen in een eigen museum. Resultaat is een architectonisch imponant gebouw met een schitterende aansluitende tuin. Nu zwijgen we nog over de kunstcollectie binnenin. 

Aanraders zijn Venice Beach, The Arboretum, Los Angeles County Museum of Art (LACMA), Franklin D. Murphy Scultpture Garden, Santa Monica, Mulholland Drive, Beverly Hills, Rodeo Drive en niet te vergeten: Hollywood.

Naast deze Los Angeles bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om tevoet de Walk of Fame af te gaan! Je gaat opzoek naar de ster van je favoriete acteur/zanger/producer/... en gaat er gezellig mee op de foto!

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 19°
Max. 27°
sky is clear
Min. 20°
Max. 30°
sky is clear
Min. 20°
Max. 31°
few clouds
Min. 21°
Max. 29°
sky is clear
Min. 20°
Max. 27°
sky is clear
Min. 20°
Max. 29°
sky is clear
Min. 21°
Max. 31°
sky is clear
Min. 22°
Max. 32°
sky is clear
Min. 24°
Max. 34°
sky is clear
Min. 24°
Max. 35°
sky is clear
Min. 23°
Max. 32°
sky is clear
Min. 22°
Max. 30°
sky is clear
Min. 21°
Max. 30°
sky is clear
Min. 20°
Max. 29°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.