Goedkope vluchten naar Lissabon

De Portugese hoofdstad is dankzij het milde klimaat ook in de winter een ideale bestemming voor een stedentrip, en als de hitte 's zomers te groot wordt, dan zijn de Atlantische stranden van Estoril en Cascais en de heuvels van Sintra vlakbij om verkoeling te bieden. De perfect stad voor een leuke citytrip.

Ontdek op de tonen van traditionele Fadomuziek  in de Bairro Alto waarom deze schitterende metropool ook wel de witte stad wordt genoemd. Spring op de gele tram en maak een onvergetelijk historisch ritje door de nauwe straten van deze schilderachtige, romantische stad. De stad gelegen aan de rivier de Taag en is één van de oudste steden van Europa en was in de 15e eeuw een van de grootste havensteden van de wereld. Door de afwisseling van oude architectuur, verwijzend naar deze periode, en zijn moderne woonwijken is Lissabon één van de beste stedentrip bestemming van Europa. Boas-vindas em Lisboa!

Goedkope vluchten naar Lissabon

Vluchten naar Lissabon worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Lissabon. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

 Wat inspiratie voor een citytrip naar Lissabon
Breng een bezoek aan Alfama, één van de oudste en meest authentieke wijken van Lissabon. In dit labyrint van kleine straten keer je terug naar het Lissabon van lang geleden. Ideaal is een wandeling net voor het middaguur om de geur van de versgebakken vis op te snuiven of   ’s avonds genieten van fadomuziek in de talloze gezellige bars. Last van vermoeide voeten? Tip: neem dan tramlijn nummer 28. Deze tram gaat dwars door deze oude wijk. Bezoek ook zeker ‘Docas’, de nieuwste en tegenwoordig de hipste buurt van de stad. Daar zijn oude pakhuizen langs de Taag die volledig omgetoverd zijn tot trendy bars, restaurants of discotheken.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 16°
Max. 19°
light rain
Min. 16°
Max. 21°
scattered clouds
Min. 17°
Max. 21°
scattered clouds
Min. 16°
Max. 22°
few clouds
Min. 16°
Max. 26°
sky is clear
Min. 17°
Max. 30°
sky is clear
Min. 21°
Max. 30°
sky is clear
Min. 22°
Max. 32°
sky is clear
Min. 20°
Max. 31°
sky is clear
Min. 19°
Max. 30°
sky is clear
Min. 19°
Max. 30°
few clouds
Min. 20°
Max. 29°
sky is clear
Min. 21°
Max. 30°
light rain
Min. 21°
Max. 29°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.