Goedkope vluchten naar Johannesburg

Johannesburg is niet de hoofdstad, maar wél het hart van de Zuid-Afrikaanse economie. De stad ontstond aan het einde van de negentiende eeuw. Johannesburg staat in het Zoeloe ook bekend als eGoli, of plaats van goud. Een duidelijke verwijzing naar de reden waarom deze stad zo groot geworden is: het goud van de Witwatersrand. Maar nu lijkt de goudkoorts over.

De goudindustrie is al lang niet meer de enige economische steunpilaar. Johannesburg staat vooral bekend om zijn bruisende zakenleven en grote internationale bedrijven.

Goedkope Vliegtickets Johannesburg
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Johannesburg. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Johannesburg? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Johannesburg bezienswaardigheden
 
Zuid-Afrika heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de stad Johannesburg. Bezienswaardigheden in Johannesburg zijn Apartheid Museum, de rode hop on-hop off bus (city sightseeing bus), Constitution Hill, Neighbourgoods Market, Market on Main, Carlton Centre Roof of Africa, MOAD (Museum of African Design), Liliesleaf Farm (Rivonia), Main street Mining District en SAB World of Beer. 

Naast deze Johannesburg bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om een fietstocht te doen door Soweto. Soweto staat voor South Western Townships en ligt 20km ten zuidoosten van Johannesburg. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 7°
Max. 16°
sky is clear
Min. 8°
Max. 16°
sky is clear
Min. 9°
Max. 16°
scattered clouds
Min. 9°
Max. 17°
sky is clear
Min. 10°
Max. 18°
sky is clear
Min. 7°
Max. 18°
sky is clear
Min. 1°
Max. 9°
sky is clear
Min. 3°
Max. 12°
sky is clear
Min. 6°
Max. 16°
scattered clouds
Min. 10°
Max. 20°
sky is clear
Min. 10°
Max. 18°
sky is clear
Min. 8°
Max. 18°
sky is clear
Min. 9°
Max. 19°
sky is clear
Min. 9°
Max. 19°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.