Goedkope vluchten naar Istanbul

Istanbul ligt op twee continenten: een betere smeltkroes van Europese en Aziatische invloeden is ondenkbaar. De namen alleen al: van Byzantium over Constantinopel tot Istanbul: het is en blijft een sprookjesachtige, magische stad met een bewogen verleden. Een culturele schatkamer, met ontelbare koepels, minaretten. De perfect stad voor een leuke citytrip.

Istanbul, gelegen op twee continenten, is een stad vol charme en tegenstrijdigheden. Deze metropool weet haar rijke verleden als hoofdstad van het Byzantijnse rijk prachtig te versmelten met de gezellige drukte van een bloeiende moderne stad. Een bezoek aan deze stad voelt aan als binnenstappen in een magisch decor. Het is één van de meest fascinerende steden uit de geschiedenis en één van de mooiste ter wereld. De gezellige wirwar van steegjes wordt afgewisseld door de brede boulevards, historische paleizen en prachtig gekleurde talloze moskeeën. Istanbul is een miljoenenstad die duidelijk volop leeft.

Goedkope vluchten naar Istanbul

Vluchten naar Istanbul worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is, ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Istanbul. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Istanbul

Wanneer je in Istabul bezoekt, kan je niet om een bezoek aan de plaatselijke hamam heen. Een bezoek aan dit Turks stoombad is een heerlijk ontspannen ervaring. Deze eeuwenoude traditie is een goede kennismaking met de Turkse gebruiken en de Turkse cultuur. Breng ook een bezoek aan Tophane, de waterpijpwijk bij uitstek. De mensen die niet roken, kunnen ook genieten van geweldige ambiance. Het is een ontzettend leuke plek om de sfeer van Istanbul te proeven samen met een kopje heerlijk verse muntthee.

 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 19°
Max. 24°
scattered clouds
Min. 19°
Max. 24°
light rain
Min. 20°
Max. 26°
broken clouds
Min. 21°
Max. 28°
light rain
Min. 23°
Max. 28°
sky is clear
Min. 22°
Max. 29°
sky is clear
Min. 23°
Max. 29°
sky is clear
Min. 23°
Max. 29°
sky is clear
Min. 23°
Max. 30°
sky is clear
Min. 22°
Max. 30°
sky is clear
Min. 22°
Max. 30°
broken clouds
Min. 24°
Max. 30°
few clouds
Min. 22°
Max. 28°
sky is clear
Min. 22°
Max. 29°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.