Goedkope vluchten naar Dar-Es-Salaam

De bekendste Tanzaniaanse stad Dar es Salaam (het huis van de vrede) is een bruisende Afrikaanse metropool aan de Indische oceaan. Op de vele markten van Dar es Salaam worden exotische goederen uitbundig verhandeld. Veel toeristen komen naar Tanzania voor safari’s en natuurvakanties en bezoeken Dar es Salaam niet. Dat is zonde, want de stad heeft veel te bieden.

Betaalbaar vliegen naar het ‘huis van de vrede’

Dar es Salaam is een mengelmoes van koloniale, Aziatische en Afrikaanse invloeden. Dat zie je terug in de architectuur en de lokale gebruiken. Het is een stad met veel energie en een emotionele, bruisende straatcultuur en een prachtige ligging aan de kust van de Indische oceaan. Op de stranden van Msasani en Kigamboni is het goed vertoeven. Dar es Salaam is een jonge stad, gesticht in 1860. De grote attracties liggen dan ook vooral net buiten de stadsgrenzen. De stad zelf is bovenal een groot handelscentrum. In de wijk Kivukoni vind je de imposante Magogoni vismarkt en de levendige havengebieden. De wijk Kariakoo is de place to be voor shoppingliefhebbers.

Betaalbare tickets naar Dar es Salaam

De betaalbaarste vliegtickets naar Dar es Salaam boek je via Airstop.be. Via onze site vind je een overzicht van de goedkoopste tickets. Bepaal eenvoudig wanneer je wilt vliegen en selecteer de voordeligste vlucht. Voor je het weet sta je in Dar es Salaam op het vliegveld.

Nog wat tips voor je bezoek aan Dar es Salaam

Dar es Salaam is interessant vanwege de verschillende culturele invloeden: koloniaal, Aziatische en Afrikaans. Dat zie je terug in de muziek- en eetcultuur. Vooral qua eten biedt Dar es Salaam veel. Toeristen kunnen in tal van restaurants met verschillende keukens terecht: van traditionele Tanzaniaanse barbecue tot de volop aanwezige Indiase en Zanzibariaanse keuken. Op straat vind je regelmatig muziek en dans. Het populairst zijn traditionele Afrikaanse stijlen, maar ook hip hop en rap krijgen voet aan de grond. De grote toeristische attracties vind je vooral buiten de stad.

Weer

broken clouds
Min. 21°
Max. 30°
light rain
Min. 22°
Max. 28°
light rain
Min. 22°
Max. 29°
light rain
Min. 21°
Max. 29°
few clouds
Min. 21°
Max. 29°
light rain
Min. 21°
Max. 29°
light rain
Min. 21°
Max. 29°
light rain
Min. 22°
Max. 29°
light rain
Min. 22°
Max. 29°
sky is clear
Min. 22°
Max. 29°
light rain
Min. 21°
Max. 29°
overcast clouds
Min. 21°
Max. 30°
light rain
Min. 23°
Max. 30°
light rain
Min. 21°
Max. 29°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.