Goedkope vluchten naar Berlijn

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en hét symbool voor vernieuwing en hereniging. Einstein gaf er les en John Kennedy sprak er de gevleugelde woorden Ich bin ein Berliner. Een relatief jonge stad, maar met zijn 3,4 miljoen inwoners toch een van de grootste Europese steden. De perfect stad voor een leuke citytrip.

Berlijn kent een bewogen geschiedenis. Twee decennia na de val van de muur heeft deze stad zijn legendarische tempo teruggevonden. Voor de belangrijkste winkelstraten, met als topper de Kurfürstendamm moet je in het westen van de stad zijn. Terwijl je voor de prachtige Pruisische architectuur, de meeste musea en het bruisende nachtleven in het oostelijk gelegen gedeelte moet zijn. Je merkt het Berlijn biedt voor elk wat wils! De ideale stad dus voor een ontspannende citytrip vol cultuur.

Goedkope vlucht naar Berlijn

Vluchten naar Berlijn worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Berlijn. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Berlijn

Op zondag kan je in Berlijn de vlooienmarkt in het Mauerpark bezoeken. Je kan er een verzameling vinden van tweedehands boeken, LP’s en kleding maar ook talloze kunstenaars exposeren en verkopen er hun werk. Het is tevens de plaats om spullen te vinden uit de bewogen Berlijnse geschiedenis. Geniet ook eens van typische curryworst. Bij Konnopke's eet je sinds 1930 de lekkerste Currywurst van Berlijn. Je vindt Konnopke's onder de spoorbrug in Prenzlauer Berg aan de Schönhauser Allee.

Weer

moderate rain
Min. 21°
Max. 32°
light rain
Min. 16°
Max. 27°
broken clouds
Min. 13°
Max. 23°
moderate rain
Min. 13°
Max. 16°
broken clouds
Min. 12°
Max. 23°
light rain
Min. 16°
Max. 21°
light rain
Min. 14°
Max. 23°
few clouds
Min. 16°
Max. 25°
scattered clouds
Min. 15°
Max. 29°
light rain
Min. 18°
Max. 31°
scattered clouds
Min. 16°
Max. 25°
sky is clear
Min. 15°
Max. 30°
light rain
Min. 21°
Max. 35°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 19°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.