Goedkope vluchten naar Athene

Nieuwsgierig naar de eerste democratie van de westerse beschaving? Dan moet u Athene bezoeken. De Griekse hoofdstad is bekend om haar lange geschiedenis. In de stad bevinden zich nog altijd historische gebouwen uit de oudheid, zoals het Parthenon...

In deze bruisende wereldstad komen de geschiedenis en de goden weer tot leven! De godin Pallas Athena waakt sinds eeuwen vanaf de Acropolis over Athene. Aan cultuur en geschiedenis is er in deze stad dan ook zeker geen gebrek. Geniet van een glaasje ouzo en waag je aan de sirtaki...
Maar geniet vooral van de warme Griekse gastvrijheid. Jouw verblijf in Athene kan nu al niet meer stuk.

Goedkope vluchten naar Athene

Vluchten naar Athene worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Athene. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een leuke citytrip naar Athene

Vanop de Acropolis geniet je van een intrigerend beeld van de oude stad en ontdekt er sporen uit de Griekse beschaving die je tot nu toe enkel maar kent vanuit de geschiedenisboeken. Athene is echter zo veel meer dan de Acropolis. Nu je hier toch bent bezoek je best ook het prachtige Parthenon (symbool van de macht die Athene in de oudheid bezat), het theater van Dionyssos, het Nationaal Archeologisch Museum en de ruïnes van Olympieion,..

Weer

light rain
Min. 23°
Max. 30°
scattered clouds
Min. 23°
Max. 30°
light rain
Min. 24°
Max. 32°
sky is clear
Min. 25°
Max. 34°
sky is clear
Min. 28°
Max. 37°
sky is clear
Min. 28°
Max. 37°
sky is clear
Min. 28°
Max. 37°
sky is clear
Min. 28°
Max. 37°
sky is clear
Min. 29°
Max. 38°
sky is clear
Min. 29°
Max. 38°
sky is clear
Min. 28°
Max. 36°
sky is clear
Min. 23°
Max. 29°
sky is clear
Min. 20°
Max. 28°
sky is clear
Min. 21°
Max. 29°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.